A grillezés mestereinek

Weber Genesis® sorozat

A Weber Genesis® modellek iránt joggal lehetünk elfogultak, mert mindenkinek jól állnak. Rendkívül elegánsak és szinte mindenféle étel elkészíthető bennük. Plusz hihetetlenül felemelő érzés felnyitni egy 6 égős Genesist.

okos grill

A GENESIS ÚJ ARCA

az Édenkert grilljei

Bemutatjuk az újonnan tervezett GENESIS grillsütőt, amely lehetővé teszi, hogy mindent ott készítsen elő, grillezzen és tálaljon, ahol a buli van. Az újonnan tervezett GENESIS gázgrill a legnagyobb és legforróbb sütési zónával rendelkezik. A felső kihúzható sütőrács segítségével a húsok és a köretek egyidejűleg készülnek el. Ha az étel elkészült, egyszerűen helyezze át a nagy előkészítő és tálaló oldalasztalra, így zökkenőmentes grillezési élményt nyújt.

AZ ÚJ GENESIS SZÉRIA TAGJAI

GENESIS II - A vén motorosok

Csatlakozz közösségünkhöz!

Termékismertetők, hetente új receptek a Merfam Facebook és Instagram oldalain.

2022 ÚJDONSÁGAI

hal és zöldségsütő kosár nagy

Weber Hal és zöldségsütő Kosár, nagy
22 039.- HUF

Tovább »

Weber Crafted SP 3B SF EX4 PECI rácsok
69 719.- HUF

Tovább »
weber crafted smokefire rács ex4

Weber Crafted SmokeFire EX4 7MM SS Rács
80 959.- HUF

Tovább »

Irány az Álom Grill!

A Te grilled

Weber gáz grillek minden élethelyzetre. Melyik a Te igényeidnek megfelelő? A kis kertbe vagy teraszra, a keveset grillezőnek, vagy éppen a profi grill séfnek? Találd meg még ma a hozzád illő grilled. A Merfam Kft. magyarországi séfje például egy Genesis II E-610 GBS boldog tulajdonosa, melyet rendezvényeken is használ akár 200 főig. Jól bírja a nagyüzemet is!

Írj Nekünk: info@merfam.hu

Scroll to Top