Weber BBQ Non Stick letapadásgátló olaj

Grill kiegészítő - grillezéshez

Értékeld a terméket!

5/5

Weber® BBQ Letapadásgátló Olaj

Grill kiegészítő
  • A tökéletes grillélményért használja halak, bőrös húsok sütésekor.

Kolbászos, káposztás füstölt karaj lencsével

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk minden Weber Grill rajongónak. Szeretnénk megköszönni, hogy minket választottatok és, hogy büszkén használjátok grilljeiteket. Reméljük, hogy továbbra is követtek minket és sok-sok recepttel gazdagodtatok idén is.
Köszönjük, köszönjük, köszönjük!

Tovább...

Pulyka saslik lámpás módra

Mármint fejlámpás, mert sajnos napról-napra kevesebbet grillezhetünk napsütésben. Csökkennek a napsütötte órák száma amivel mi sem számoltunk amikor nekiálltunk a vacsorának. A pulyka saslikot már fejlámpával a fejünkön (fél nyolckor) sütöttük készre és kattintottuk le nektek.

Tovább...
pácolt karaj szeletek faszenes grillen sütve

Fokhagymásan pácolt csontos hosszú sertéskaraj, faszén felett sütve

Ha sertés karajról van szó akkor nem is kérdés, hogy mi a csontos hosszú karajra szavazunk. Egy szépen tagolt hosszú karaj nagyon ízletes tud lenni direkt sütés után. Ráadásul a csont melletti hús “rágcsálása” az élet apró grill örömei közé tartoznak.
Nemcsak hétvégére, de hétköznapra is jó ötlet a grillezett karaj. Szendvicsbe tömve, saláta mellé vagy frissen, sült burgonyával.

Tovább...
lecsós-libamájás marha bélszín

Bélszín libamájjal és lecsóval

Sokszor hallunk olyan sztorikat, hogy valami igazán különleges és drága nyersanyaggal grilleztek, de nem sikerült jól. Vagy a technológia hiányzott, vagy a tapasztalat. Mi most két drága terméket tettünk egyszerre a tányérra, hogy kincset érő tapasztalatokat adjunk át nektek. A végén majd kiderül Ti mit tanultatok ma ebből.

Tovább...

A hal grillezése

Járva a világot, volt alkalmam együtt dolgozni pár napon át a Ritz-Carlton első számú séfjével Frank Koppelkamm-mal, Kazahsztánban. Tőle tanultam ezt a grillezési módszert és azóta is sikerrel alkalmazom. Figyelem exkluzív tartalom következik!

Tovább...
Scroll to Top