Tippek, trükkök a tökéletes erédményért!

Weber blog

Stiller Tamás grill séfünk cikkjeiből rengeteg hasznos tanácsra tehetsz szert. Tekintsd ezt egyfajta rövidítőútnak, de javasoljuk, hogy járd be minél többször és szerezz egyedi tapasztalatokat.

Grillezés és tapasztalás

Minden kezdet nehéz

Senki nem úgy születik, hogy tud grillezni. Egyszerűnek hangzik, hogy parázs felett csak meg kell sütni egy szelet húst, de ha messzebről nézzük többről van itt szó. Ismerjük a sztorit, hogy hazaérkezve összeraktad a Weber grilled és elkezdtél sütni, de úgy sikerült, ahogy vártad. Sőt, katasztrófa lett! Szinte beégtél a család előtt vagy –  ami rosszabb -, a feleséged kérdőre vont, hogy biztos megért ennyit ez a grill?

Neked találtuk ki a Weber Blogot!

Tippek, trükkök kezdő grillezőknek

WEBER BLOG

Édes és fűszeres csirkeszárny

A csirkeszárny egy klasszikus grillétel, amelyet mindenki saját ízlése szerint készít el. Ezúttal egy Weber receptet osztunk meg! Próbáld ki az Édes és fűszeres csirkeszárny receptjét sriracha szósszal, mézzel és lime levével, hátha pont ez lesz a kedvenced.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Ropogós császárhús

A grillezés – a fanatikusok szerint – négy évszakos hobbi, és talán az ősz az egyik legszebb és leginspirálóbb, ha sütésről van szó. A színek, a ködös tájon átsütő Nap, vagy a grill köré csoportosuló, forralt boros bögrébe kapaszkodó éhezők.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

A HIDEG FÜST GENERÁTOR Baráti kör kalandjai

Az ősz egyik foglalatossága, hogy az enyhe időben füstölt finomságokkal töltsük fel a kamrát. Jó alkalom arra, hogy a barátokkal együtt kolbászt töltsünk és kiszabadulva a hétköznapokból mulassunk is egy kicsit. Tettük ezt mi is és a bekevert kolbászhús egyik felét hideg füstre a másikat forró füstön a Smokey Mountain Cooker-ben készítettük el.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Weber grillezési módszerek

Ebben a bejegyzésben összeszedtük Nektek, hogy az egyes grill típusok (feszenes, gázos és elektromos) esetlében, hogyan érdemes az ételeket grillezni, sütni vagy a kettő kombinálásával elkészíteni.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Grill & Biztonság

Sokan szeretünk grillezni, de csak akkor lehet igazán élvezetes, ha mindezt fokozott elővigyázatossággal és odafigyeléssel tesszük. Ebben a blogbejegyzésben arról olvashattok, hogy mik azok az alapvető biztonsági előírások, amelyeket minden körülmény között be kell tartani, ha grillezünk.

Tovább olvasom »
weber smokefire pellet grill
WEBER BLOG

Grillezés WEBER módra

Minden egyes Weber grill műszakilag olyan fejlett, hogy a távolság a hőforrás és az étel között, valamint a gömbgrill térfogata optimálisan kiszámított, hogy biztosítva legyen a szabályozott hőkeringetés és a levegőellátás.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Tanácsok hosszú karaj sütéshez

Hosszú karajról már korábban cikkeztünk Nektek, de a témához kapcsolódóan egy praktikus tanáccsal látnánk el mindenkit. A jó hús kiválasztása szeletelése annyira kardinális, mint egy tarja esetében is.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

MARSHMALLOW PARTY

Kerülgetett minket a mályvacukor sütögetés gondolata. Vajon mitől ekkora szám? Amelyik amcsi filmben tüzet raknak ott biztosan előkerül. Vigyázzunk nehogy lángra kapjon és ne próbáljuk lengetéssel eloltani, különben úgy jár valaki, mint Wilson bácsi a Dennis a komiszban.

Tovább olvasom »
grill kolbász
WEBER BLOG

Mit süssek először?

Azok számára írunk, akik abszolút kezdőként kezdenek grillezni. Mit süssek először? Hogyan haladjak lépésről-lépésre?
Egy jó grill mindenre garancia? Sok kérdés kavaroghat a fejetekben az első begyújtás előtt. Segítünk az indulásban.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Hosszú karaj sütés télen

Sorban állsz éppen és gondolkozol mit grillezz a hétvégén? Egyre melegebb napok jönnek, ami azt jelenti, hogy be lehet izzítani a grilleket. Mindig jó alapanyag egy pár szép szelet, csontos hosszú karaj.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Weber SmokeFire Teszt III.

Kihasználtuk a hétvégi jó időt és az ebédet és a vacsorát is a pellet grillben készítettük el. Még ismerkedünk a SmokeFire-rel így bemelegítésnek tarját sütöttünk rajta.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Weber SmokeFire Teszt II.

A Weber SmokeFire második tesztjén a Weber Grill Academy névre keresztelt pelletjét töltöttük a tartályba. Ma is Stiller Tomi márka séfünk sütötte az ételeket, a saját receptúrája alapján.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Weber SmokeFire Teszt I.

Teszteltük a WEBER SMOKEFIRE Pellet grillt. Íme az első nap összefoglalója. A grill első látásra robosztus megjelenésű, letisztult design elemekkel lett összeállítva. Erős, egész fedelet átívelő fogantyúját megfogva már az első kontaktus is bizalomgerjesztő volt. A front oldali asztalka egy kézzel is könnyen felhajtható (extra kiegészítő, külön megvásárolható!), és különösen praktikus a ki és bepakolásnál.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Weber PULSE grillek tisztítása és karbantartása

A WEBER szortimentje óriási, ezért egy-egy termék esetében kell az egy év mire összegyűlnek azok a tapasztalatok, amiket Veletek is megoszthatunk. Egy grill élettartamát két dolog biztosan meghatározza. Az egyik a grill minősége, a másik a felhasználó minősége. Ki mennyire vigyáz a grilljére. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy karbantartási tanácsokat adjunk, hogyan óvjátok meg azt a WEBER minőséget melyet világszerte élvezhetnek a grill rajongók.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Faszenes grillek begyújtása és tisztítása

Weber grilled van? Megmutatjuk hogyan használd!
Készítettünk Neked egy videót segítségül. Stiller Tamás márkaséfünk segítségével Te is Weber Grilled mestere lehetsz, ha megfogadod tanácsait. Legyél jó gazdája a gömböcödnek és meghálálja.

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

A hal grillezése és füstölése

Járva a világot, volt alkalmam együtt dolgozni pár napon át a Ritz-Carlton első számú séfjével Frank Koppelkamm-mal, Kazahsztánban. Tőle tanultam ezt a grillezési módszert és azóta is sikerrel alkalmazom. Figyelem exkluzív tartalom következik!

Tovább olvasom »
WEBER BLOG

Faszén vagy gáz

Általánosságban elmondható, hogy a grillezésről mindenkinek a faszén és a felette található rács jelenik meg a szeme előtt. Azonban az elmúlt évek alatt változtak a felhasználói igények és ezt a gyártók is igyekeznek kiszolgálni.

Tovább olvasom »

Kezdj el sütni!

Magyaros afrikai harcsa grillben

Mutatjuk az ünnepi hosszú hétvégén mi került a rácsra. Tudjuk, hogy a hal igen megosztó alapanyag. Ezért egy erősen magyaros ízvilágú ételt készítettünk belőle, ami talán kicsit közelebb hozz majd Titeket. Ha van kedvenc grillben készült halételetek, akkor ne habozzatok megosztani azt másokkal. Előre is köszi!

OK, tetszik! »

Téli sült, füstölt császárhús

Tegnap egy szép császárhússal szemeztünk a hentesnél és nem is maradt sokáig a pultban. Összehoztuk a grillünkkel. Egy napig a bőrös oldalát fűszeres sóban tartottuk. Sütés előtt beirdaltuk, majd forró füstön megsütöttük.

OK, tetszik! »

Kolbászos, káposztás füstölt karaj lencsével

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk minden Weber Grill rajongónak. Szeretnénk megköszönni, hogy minket választottatok és, hogy büszkén használjátok grilljeiteket. Reméljük, hogy továbbra is követtek minket és sok-sok recepttel gazdagodtatok idén is.
Köszönjük, köszönjük, köszönjük!

OK, tetszik! »
Scroll to Top