Tippek, trükkök a tökéletes erédményért!

Weber blog

Stiller Tamás grill séfünk cikkjeiből rengeteg hasznos tanácsra tehetsz szert. Tekintsd ezt egyfajta rövidítőútnak, de javasoljuk, hogy járd be minél többször és szerezz egyedi tapasztalatokat.

Grillezés és tapasztalás

Minden kezdet nehéz

Senki nem úgy születik, hogy tud grillezni. Egyszerűnek hangzik, hogy parázs felett csak meg kell sütni egy szelet húst, de ha messzebről nézzük többről van itt szó. Ismerjük a sztorit, hogy hazaérkezve összeraktad a Weber grilled és elkezdtél sütni, de úgy sikerült, ahogy vártad. Sőt, katasztrófa lett! Szinte beégtél a család előtt vagy –  ami rosszabb -, a feleséged kérdőre vont, hogy biztos megért ennyit ez a grill?

Neked találtuk ki a Weber Blogot!

Tippek, trükkök kezdő grillezőknek

grill kolbász

Mit süssek először?

Azok számára írunk, akik abszolút kezdőként kezdenek grillezni. Mit süssek először? Hogyan haladjak lépésről-lépésre?
Egy jó grill mindenre garancia? Sok kérdés kavaroghat a fejetekben az első begyújtás előtt. Segítünk az indulásban.

Tovább a recepthez»

Weber SmokeFire Teszt II.

A Weber SmokeFire második tesztjén a Weber Grill Academy névre keresztelt pelletjét töltöttük a tartályba. Ma is Stiller Tomi márka séfünk sütötte az ételeket, a saját receptúrája alapján.

Tovább a recepthez»

Weber SmokeFire Teszt I.

Teszteltük a WEBER SMOKEFIRE Pellet grillt. Íme az első nap összefoglalója. A grill első látásra robosztus megjelenésű, letisztult design elemekkel lett összeállítva. Erős, egész fedelet átívelő fogantyúját megfogva már az első kontaktus is bizalomgerjesztő volt. A front oldali asztalka egy kézzel is könnyen felhajtható (extra kiegészítő, külön megvásárolható!), és különösen praktikus a ki és bepakolásnál.

Tovább a recepthez»

Weber PULSE grillek tisztítása és karbantartása

A WEBER szortimentje óriási, ezért egy-egy termék esetében kell az egy év mire összegyűlnek azok a tapasztalatok, amiket Veletek is megoszthatunk. Egy grill élettartamát két dolog biztosan meghatározza. Az egyik a grill minősége, a másik a felhasználó minősége. Ki mennyire vigyáz a grilljére. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy karbantartási tanácsokat adjunk, hogyan óvjátok meg azt a WEBER minőséget melyet világszerte élvezhetnek a grill rajongók.

Tovább a recepthez»

A hal grillezése és füstölése

Járva a világot, volt alkalmam együtt dolgozni pár napon át a Ritz-Carlton első számú séfjével Frank Koppelkamm-mal, Kazahsztánban. Tőle tanultam ezt a grillezési módszert és azóta is sikerrel alkalmazom. Figyelem exkluzív tartalom következik!

Tovább a recepthez»

Faszén vagy gáz

Általánosságban elmondható, hogy a grillezésről mindenkinek a faszén és a felette található rács jelenik meg a szeme előtt. Azonban az elmúlt évek alatt változtak a felhasználói igények és ezt a gyártók is igyekeznek kiszolgálni.

Tovább a recepthez»

Kezdj el sütni!

Pulyka saslik lámpás módra

Mármint fejlámpás, mert sajnos napról-napra kevesebbet grillezhetünk napsütésben. Csökkennek a napsütötte órák száma amivel mi sem számoltunk amikor nekiálltunk a vacsorának. A pulyka saslikot már fejlámpával a fejünkön (fél nyolckor) sütöttük készre és kattintottuk le nektek.

OK, tetszik! »

Grillezett szarvasgerinc

Első hallásra úgy tűnik, hogy most valami drága dolog következik. Ha innen közelítjük meg akkor szinte egy árban (Ft/kg) van a marha bélszínnel. Mennyiségre egy egész marha bélszín jóval kiadósabb.

OK, tetszik! »

Szarvasburger fürjtojással

Egy igazán különleges hamburgert készítettünk a héten. Általában véve ritkán látni tükörtojást sütni grillben, de a Weber kerámia lap most minden pillanatban segítségünkre volt.

OK, tetszik! »
Scroll to Top