
Tippek, trükkök a tökéletes erédményért!
Weber blog
Stiller Tamás grill séfünk cikkjeiből rengeteg hasznos tanácsra tehetsz szert. Tekintsd ezt egyfajta rövidítőútnak, de javasoljuk, hogy járd be minél többször és szerezz egyedi tapasztalatokat.
Grillezés és tapasztalás
Minden kezdet nehéz
Senki nem úgy születik, hogy tud grillezni. Egyszerűnek hangzik, hogy parázs felett csak meg kell sütni egy szelet húst, de ha messzebről nézzük többről van itt szó. Ismerjük a sztorit, hogy hazaérkezve összeraktad a Weber grilled és elkezdtél sütni, de úgy sikerült, ahogy vártad. Sőt, katasztrófa lett! Szinte beégtél a család előtt vagy – ami rosszabb -, a feleséged kérdőre vont, hogy biztos megért ennyit ez a grill?
Neked találtuk ki a Weber Blogot!
Tippek, trükkök kezdő grillezőknek

Olajos hal házilag
OLAJOS HAL HÁZILAG, avagy cseresznye fával füstölt lazac olajban elrakva

Tökéletes marha oldalas
Ha egy szaftos és puha oldalasról fantáziálsz, akkor ez a recept pont neked készült!

Édes és fűszeres csirkeszárny
A csirkeszárny egy klasszikus grillétel, amelyet mindenki saját ízlése szerint készít el. Ezúttal egy Weber receptet osztunk meg! Próbáld ki az Édes és fűszeres csirkeszárny receptjét sriracha szósszal, mézzel és lime levével, hátha pont ez lesz a kedvenced.

Ropogós császárhús
A grillezés – a fanatikusok szerint – négy évszakos hobbi, és talán az ősz az egyik legszebb és leginspirálóbb, ha sütésről van szó. A színek, a ködös tájon átsütő Nap, vagy a grill köré csoportosuló, forralt boros bögrébe kapaszkodó éhezők.

A HIDEG FÜST GENERÁTOR Baráti kör kalandjai
Az ősz egyik foglalatossága, hogy az enyhe időben füstölt finomságokkal töltsük fel a kamrát. Jó alkalom arra, hogy a barátokkal együtt kolbászt töltsünk és kiszabadulva a hétköznapokból mulassunk is egy kicsit. Tettük ezt mi is és a bekevert kolbászhús egyik felét hideg füstre a másikat forró füstön a Smokey Mountain Cooker-ben készítettük el.

Sütési idő táblázatok
Itt megtalálja a megfelelő sütési módszert, és az étel optimális sütési idejét.

Weber grillezési módszerek
Ebben a bejegyzésben összeszedtük Nektek, hogy az egyes grill típusok (feszenes, gázos és elektromos) esetlében, hogyan érdemes az ételeket grillezni, sütni vagy a kettő kombinálásával elkészíteni.

A tökéletes sütési hőmérséklet hat lépésben
Az új Weber brikett a grillezés szerelmeseinek igényeihez van szabva. Végtére is, az ő visszajelzésük ösztönözte a brikett innovációjának kifejlesztését. Ezzel már 20 perc alatt sütésre kész a grill és egyenletes meleget ad, akár három órán át.

Gáz és elektromos grillek begyújtása
A feszenes grillek begyújtásáról már olvashattatok blogbejegyzést, viszont a gáz és elektromos grillekről még nem. Ezért összeszedtük nektek, hogy mire érdmes odafigyelni.

Grill & Biztonság
Sokan szeretünk grillezni, de csak akkor lehet igazán élvezetes, ha mindezt fokozott elővigyázatossággal és odafigyeléssel tesszük. Ebben a blogbejegyzésben arról olvashattok, hogy mik azok az alapvető biztonsági előírások, amelyeket minden körülmény között be kell tartani, ha grillezünk.

Grillezés WEBER módra
Minden egyes Weber grill műszakilag olyan fejlett, hogy a távolság a hőforrás és az étel között, valamint a gömbgrill térfogata optimálisan kiszámított, hogy biztosítva legyen a szabályozott hőkeringetés és a levegőellátás.

Tanácsok hosszú karaj sütéshez
Hosszú karajról már korábban cikkeztünk Nektek, de a témához kapcsolódóan egy praktikus tanáccsal látnánk el mindenkit. A jó hús kiválasztása szeletelése annyira kardinális, mint egy tarja esetében is.

MARSHMALLOW PARTY
Kerülgetett minket a mályvacukor sütögetés gondolata. Vajon mitől ekkora szám? Amelyik amcsi filmben tüzet raknak ott biztosan előkerül. Vigyázzunk nehogy lángra kapjon és ne próbáljuk lengetéssel eloltani, különben úgy jár valaki, mint Wilson bácsi a Dennis a komiszban.

Ragu készítése grillben
Szeretnénk kinyitni Pandora szelencéjét és megmutatni, hogy grillben nemcsak húst lehet sütni, hanem fantasztikus ragukat is lehet készíteni.

Mit süssek először?
Azok számára írunk, akik abszolút kezdőként kezdenek grillezni. Mit süssek először? Hogyan haladjak lépésről-lépésre?
Egy jó grill mindenre garancia? Sok kérdés kavaroghat a fejetekben az első begyújtás előtt. Segítünk az indulásban.

Grillrács takarítás – Tippek és trükkök
Ebédre sörös-vajas tarját készítettünk sült burgonyával és hagymás retek salátával. Grillezés közben befotóztunk nektek egy kis segédletet. A grillrács takarításához szeretnénk adni egy tippet.

Hosszú karaj sütés télen
Sorban állsz éppen és gondolkozol mit grillezz a hétvégén? Egyre melegebb napok jönnek, ami azt jelenti, hogy be lehet izzítani a grilleket. Mindig jó alapanyag egy pár szép szelet, csontos hosszú karaj.

Esik nem esik? Mi lesz?
Az utóbbi napok időjárására szeretnénk reagálni és tanácsokat adni Nektek. Bármikor előfordulhat, hogy hosszú sütés közben elered az eső.

Weber SmokeFire Teszt III.
Kihasználtuk a hétvégi jó időt és az ebédet és a vacsorát is a pellet grillben készítettük el. Még ismerkedünk a SmokeFire-rel így bemelegítésnek tarját sütöttünk rajta.

Weber SmokeFire Teszt II.
A Weber SmokeFire második tesztjén a Weber Grill Academy névre keresztelt pelletjét töltöttük a tartályba. Ma is Stiller Tomi márka séfünk sütötte az ételeket, a saját receptúrája alapján.

Weber SmokeFire Teszt I.
Teszteltük a WEBER SMOKEFIRE Pellet grillt. Íme az első nap összefoglalója. A grill első látásra robosztus megjelenésű, letisztult design elemekkel lett összeállítva. Erős, egész fedelet átívelő fogantyúját megfogva már az első kontaktus is bizalomgerjesztő volt. A front oldali asztalka egy kézzel is könnyen felhajtható (extra kiegészítő, külön megvásárolható!), és különösen praktikus a ki és bepakolásnál.

Weber PULSE grillek tisztítása és karbantartása
A WEBER szortimentje óriási, ezért egy-egy termék esetében kell az egy év mire összegyűlnek azok a tapasztalatok, amiket Veletek is megoszthatunk. Egy grill élettartamát két dolog biztosan meghatározza. Az egyik a grill minősége, a másik a felhasználó minősége. Ki mennyire vigyáz a grilljére. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy karbantartási tanácsokat adjunk, hogyan óvjátok meg azt a WEBER minőséget melyet világszerte élvezhetnek a grill rajongók.

Faszenes grillek begyújtása és tisztítása
Weber grilled van? Megmutatjuk hogyan használd!
Készítettünk Neked egy videót segítségül. Stiller Tamás márkaséfünk segítségével Te is Weber Grilled mestere lehetsz, ha megfogadod tanácsait. Legyél jó gazdája a gömböcödnek és meghálálja.

Így használd fel a grillezés utáni hamut a kertben
Igazi csodaszer a kertnek a grill hamu!
A One-Touch System-mel ellátott Weber faszenes grillek esetében egy mozdulattal a hamutároló edénybe tudjuk húzni a grillezés utáni hamut. Itt van néhány jó tanács a hamu gyűjtésére és a kerti felhasználásra.

A hal grillezése és füstölése
Járva a világot, volt alkalmam együtt dolgozni pár napon át a Ritz-Carlton első számú séfjével Frank Koppelkamm-mal, Kazahsztánban. Tőle tanultam ezt a grillezési módszert és azóta is sikerrel alkalmazom. Figyelem exkluzív tartalom következik!

Direkt Indirekt Grillezés Barbecue Nyárson sütés
Ismerd meg a 4 legnépszerűbb sütési módot (Direkt, Indirekt Grillezés, BBQ, Nyárson sütés) mielőtt sütőt választanál.

Faszén vagy gáz
Általánosságban elmondható, hogy a grillezésről mindenkinek a faszén és a felette található rács jelenik meg a szeme előtt. Azonban az elmúlt évek alatt változtak a felhasználói igények és ezt a gyártók is igyekeznek kiszolgálni.
Kezdj el sütni!

Magyaros afrikai harcsa grillben
Mutatjuk az ünnepi hosszú hétvégén mi került a rácsra. Tudjuk, hogy a hal igen megosztó alapanyag. Ezért egy erősen magyaros ízvilágú ételt készítettünk belőle, ami talán kicsit közelebb hozz majd Titeket. Ha van kedvenc grillben készült halételetek, akkor ne habozzatok megosztani azt másokkal. Előre is köszi!

Grillezett tarja szendvics
Az utolsó hét a medvehagyma szezonban és erre kitaláltunk egy remek és bőséges grill szendvics fogást.

Téli sült, füstölt császárhús
Tegnap egy szép császárhússal szemeztünk a hentesnél és nem is maradt sokáig a pultban. Összehoztuk a grillünkkel. Egy napig a bőrös oldalát fűszeres sóban tartottuk. Sütés előtt beirdaltuk, majd forró füstön megsütöttük.

Brie sajtos ribeye szendvics
Újabban elragad minket az őrület és egymásra halmozzuk az élvezeteket. Így jutottunk el egy sima sajtos szendvicstől a steak-es, kukoricás sajtos szendvicshez.

Mediterrán hamburger szósz
Bármiben is gondolkodunk mindennek az alapja a jó majonéz. Most leírjuk Nektek, hogyan készítsd és közben aktuális kedvencünket is m

Kolbászos, káposztás füstölt karaj lencsével
Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk minden Weber Grill rajongónak. Szeretnénk megköszönni, hogy minket választottatok és, hogy büszkén használjátok grilljeiteket. Reméljük, hogy továbbra is követtek minket és sok-sok recepttel gazdagodtatok idén is.
Köszönjük, köszönjük, köszönjük!