Weber Char-Basket Faszéntartó

Grill kiegészítő - grillezéshez

Értékeld a terméket!

5/5

Weber Char-Basket™ faszéntartó

Grill kiegészítő
  • 2 db-os szett az 57-es gömbgrillekhez
  • Brikett nélkül
  • 1 pár

Játékszabályzat 70th Anniversary Edition Kettle nyereményjátékhoz

Játékszabályzat a 2022.05.20-án induló nyereményjátékhoz Játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik a Merfam Kft. által működtetett “Weber Magyarország” Facebook oldalon futó “Nyereményjáték! nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel. A játékban résztvevő személyek – A játékban részt vehet minden 18 éven felüli, internet-felhasználó természetes személy, aki rendelkezik saját nyilvános Facebook fiókkal, valamint

Tovább...

Esik nem esik? Mi lesz?

Az utóbbi napok időjárására szeretnénk reagálni és tanácsokat adni Nektek. Bármikor előfordulhat, hogy hosszú sütés közben elered az eső.

Tovább...

Falusi borjú tomahawk

Ha úgy hozná a sors, hogy elétek kerül egy borjú tomahawk, akkor adunk most hozzá egy kis útmutatót. Nem olcsó hús főleg marhából, ezért jó, ha felkészültek vagytok.

Tovább...
lecsós-libamájás marha bélszín

Bélszín libamájjal és lecsóval

Sokszor hallunk olyan sztorikat, hogy valami igazán különleges és drága nyersanyaggal grilleztek, de nem sikerült jól. Vagy a technológia hiányzott, vagy a tapasztalat. Mi most két drága terméket tettünk egyszerre a tányérra, hogy kincset érő tapasztalatokat adjunk át nektek. A végén majd kiderül Ti mit tanultatok ma ebből.

Tovább...

Weber grillezési módszerek

Ebben a bejegyzésben összeszedtük Nektek, hogy az egyes grill típusok (feszenes, gázos és elektromos) esetlében, hogyan érdemes az ételeket grillezni, sütni vagy a kettő kombinálásával elkészíteni.

Tovább...
pácolt karaj szeletek faszenes grillen sütve

Fokhagymásan pácolt csontos hosszú sertéskaraj, faszén felett sütve

Ha sertés karajról van szó akkor nem is kérdés, hogy mi a csontos hosszú karajra szavazunk. Egy szépen tagolt hosszú karaj nagyon ízletes tud lenni direkt sütés után. Ráadásul a csont melletti hús “rágcsálása” az élet apró grill örömei közé tartoznak.
Nemcsak hétvégére, de hétköznapra is jó ötlet a grillezett karaj. Szendvicsbe tömve, saláta mellé vagy frissen, sült burgonyával.

Tovább...

Kolbászos, káposztás füstölt karaj lencsével

Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk minden Weber Grill rajongónak. Szeretnénk megköszönni, hogy minket választottatok és, hogy büszkén használjátok grilljeiteket. Reméljük, hogy továbbra is követtek minket és sok-sok recepttel gazdagodtatok idén is.
Köszönjük, köszönjük, köszönjük!

Tovább...

Weber PULSE grillek tisztítása és karbantartása

A WEBER szortimentje óriási, ezért egy-egy termék esetében kell az egy év mire összegyűlnek azok a tapasztalatok, amiket Veletek is megoszthatunk. Egy grill élettartamát két dolog biztosan meghatározza. Az egyik a grill minősége, a másik a felhasználó minősége. Ki mennyire vigyáz a grilljére. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy karbantartási tanácsokat adjunk, hogyan óvjátok meg azt a WEBER minőséget melyet világszerte élvezhetnek a grill rajongók.

Tovább...

Pulyka saslik lámpás módra

Mármint fejlámpás, mert sajnos napról-napra kevesebbet grillezhetünk napsütésben. Csökkennek a napsütötte órák száma amivel mi sem számoltunk amikor nekiálltunk a vacsorának. A pulyka saslikot már fejlámpával a fejünkön (fél nyolckor) sütöttük készre és kattintottuk le nektek.

Tovább...

Tanácsok hosszú karaj sütéshez

Hosszú karajról már korábban cikkeztünk Nektek, de a témához kapcsolódóan egy praktikus tanáccsal látnánk el mindenkit. A jó hús kiválasztása szeletelése annyira kardinális, mint egy tarja esetében is.

Tovább...
weber smokefire pellet grill

Grillezés WEBER módra

Minden egyes Weber grill műszakilag olyan fejlett, hogy a távolság a hőforrás és az étel között, valamint a gömbgrill térfogata optimálisan kiszámított, hogy biztosítva legyen a szabályozott hőkeringetés és a levegőellátás.

Tovább...
Scroll to Top