Weber Char-Basket Faszéntartó

Grill kiegészítő - grillezéshez

Értékeld a terméket!

5/5

Weber Char-Basket™ faszéntartó

Grill kiegészítő
  • 2 db-os szett az 57-es gömbgrillekhez
  • Brikett nélkül
  • 1 pár

A hal grillezése és füstölése

Járva a világot, volt alkalmam együtt dolgozni pár napon át a Ritz-Carlton első számú séfjével Frank Koppelkamm-mal, Kazahsztánban. Tőle tanultam ezt a grillezési módszert és azóta is sikerrel alkalmazom. Figyelem exkluzív tartalom következik!

Tovább...

Esik nem esik? Mi lesz?

Az utóbbi napok időjárására szeretnénk reagálni és tanácsokat adni Nektek. Bármikor előfordulhat, hogy hosszú sütés közben elered az eső.

Tovább...

Weber PULSE grillek tisztítása és karbantartása

A WEBER szortimentje óriási, ezért egy-egy termék esetében kell az egy év mire összegyűlnek azok a tapasztalatok, amiket Veletek is megoszthatunk. Egy grill élettartamát két dolog biztosan meghatározza. Az egyik a grill minősége, a másik a felhasználó minősége. Ki mennyire vigyáz a grilljére. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy karbantartási tanácsokat adjunk, hogyan óvjátok meg azt a WEBER minőséget melyet világszerte élvezhetnek a grill rajongók.

Tovább...

Tájékoztató információ

Mit jelent az ajánlott fogyasztói ár? Az ajánlott fogyasztói árat a termék gyártója/importőre határozza meg, és teszi közzé. A gyártó/importőr az ajánlott fogyasztói árat azért adja meg, mert ezzel iránymutatást kíván adni az általa célszerűnek tartott bruttó kiskereskedelmi ár tekintetében. Azaz a gyártó/importőr a terméket ilyen áron javasolja értékesíteni a kiskereskedelmi forgalomban. Az ajánlott fogyasztói

Tovább...
pácolt karaj szeletek faszenes grillen sütve

Fokhagymásan pácolt csontos hosszú sertéskaraj, faszén felett sütve

Ha sertés karajról van szó akkor nem is kérdés, hogy mi a csontos hosszú karajra szavazunk. Egy szépen tagolt hosszú karaj nagyon ízletes tud lenni direkt sütés után. Ráadásul a csont melletti hús “rágcsálása” az élet apró grill örömei közé tartoznak.
Nemcsak hétvégére, de hétköznapra is jó ötlet a grillezett karaj. Szendvicsbe tömve, saláta mellé vagy frissen, sült burgonyával.

Tovább...

Adatvédelmi Irányelvek

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Merfam Kft. az adatok kezelője, így működtetése során felelős a magánszemélyekre, gazdasági társaságokra vonatkozó adatok gyűjtését és felhasználási módját illetően.Minden személyes adat feldolgozása az alkalmazandó adatvédelmi törvényekkel összhangban történik. A Merfam Kft, mint adatkezelő ezúton tájékoztatja a magánszemélyeket, valamint szerződéses partnereit [továbbiakban ők együttesen: érintett(ek), vagy felhasználó(k)], hogy tiszteletben tartja az érintettek

Tovább...

Téli sült, füstölt császárhús

Tegnap egy szép császárhússal szemeztünk a hentesnél és nem is maradt sokáig a pultban. Összehoztuk a grillünkkel. Egy napig a bőrös oldalát fűszeres sóban tartottuk. Sütés előtt beirdaltuk, majd forró füstön megsütöttük.

Tovább...

Faszén vagy gáz

Általánosságban elmondható, hogy a grillezésről mindenkinek a faszén és a felette található rács jelenik meg a szeme előtt. Azonban az elmúlt évek alatt változtak a felhasználói igények és ezt a gyártók is igyekeznek kiszolgálni.

Tovább...

Vörös szószos csirke

Kevertünk egy érdekes pácot a mai BBQ-hoz. Nem éppen prémium alapanyagok, de ilyen recept sem árt a gyűjteménybe. Ha éppen tanácstalanul állunk a madárka felett.

Tovább...
Scroll to Top