Precízitás és kényelem

Weber gáz grillek

A Weber kínálatában a lehető legszélesebb választékot találja, ha gáz grillt szeretne venni. A rugalmas Q Sorozat, a kezdőknek ajánlott Spirit. A házi grillséfeknek fejlesztett Genesis® II és Summit® széria. Bármi legyen is az igény mindegyik alkalmas arra, hogy lenyűgözze családját vagy baráti körét.

Védjegye a minőség!

Minden szinten maximális

A Weber® grillnél minden évben történik egyfajta evolúció. Amikor kijön egy modell vagy kiegészítő akkor eltelik pár év mire a legkisebb hibája is felszínre kerül. Mitől lehet még jobb? Az anyag, a fogás, a szavatosság. A mérnökök ezért azon dolgoznak, hogy minden grill a lehető legjobban szolgálja tulajdonosát. Így amikor Weber® grillt vásárolunk mi is részesei vagyunk ennek az evolúciónak.

Q Sorozat
Megnézem
Spirit
Megnézem
Genesis® II
Megnézem
Summit®
Megnézem

Egy jó grill mellé...

Játékszabályzat a 2022.05.20-án induló nyereményjátékhoz Játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik a Merfam Kft. által működtetett “Weber Magyarország” Facebook oldalon futó “Nyereményjáték! nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel. A játékban résztvevő személyek – A játékban részt vehet minden 18 éven felüli, internet-felhasználó természetes személy, aki rendelkezik saját nyilvános Facebook fiókkal, valamint

Tovább »

Weber Grill Takaró Pulse 1000-es grillhez
15 159.- HUF

Tovább »

Weber Grill Takaró Q1000 Gáz Grillhez
15 299.- HUF

Tovább »
weber connect hub tároló és utazó tok

Weber Connect Hub Tároló és Utazó Tok
15 159.- HUF/ db

Tovább »

Weber Grill Takaró Summit 400 modellhez
91 499.- HUF

Tovább »

Weber Hickory Füstölő Fadarabok (wood chunks)
4 789.- HUF

Tovább »

Felkészültél?

Találd meg a Hozzádillő grillt és próbáld ki kedvenc receptjeinket. Látogasd meg Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesülj híreinkről és a legújabb Weber termékekről.

Írj Nekünk: info@merfam.hu

Scroll to Top